Semiaden 2021/ Geologiens dag i Asker

SemsvannKart
Kategori
Geologiens Dag i Viken
Dato
19. september 2021 10:00 - 16:00
Møtested
ved NaKuHel på Sem i Asker
Telefon
90988190
E-post:
Kontaktperson
Dirk van der Wel
Arrangør
NaKuHel/ Asker Rotary
Vedlegg
Semiaden/ Geologiens Dag i regi av NaKuHel og Rotary i Asker

I år planlegger vi for igjen å holde Semiaden.  Den arrangeres i regi av NaKuHel (Natur, Kultur og Helse) i Asker og den lokale Rotary klubben.  Arrangementet foregår ved NaKuHel (den gamle Lanbruksskolen på Sem) med poster rundt Semsvannet i Semsvannet Geopark. Ruten rundt Semsvannet vil ha vel 20 poster av forskjellig karakter, det vil være underholdning, servering, m.m.  Som i 2018 og 2019 kombineres Geologiens Dag i regi av NGF med dette evenementet. Ved geologiposten er det planlagt generell informasjon om geologien rundt Semsvannet (Kambrosilur, Sen-karbon-tidlig Perm sedimentasjon, Perm vulkanitter og intrusjoner og kvartærgeologi (bl.a. strandlinjer).  I tillegg kommer årets tema for Geologiens Dag. Så har vi en "steinbinge" med potensielt fossilholdige steiner, der barn under veiledning kan prøve lykken.

Vanligvis ville deltaker tallet ligge på noen tusen, blant disse vil det være svært mange barnefamilier.

Det hele skjer med forbehold om at myndighetenes koronaregler tillater gjennomføring.  I tillegg vil opplegget gjennomføres i henhold til gjeldende regler fra myndighetene.

Lenker:
Om NaKuHel: https://www.nakuhel.no/ og deres annonsering av Semiaden 19.9: https://www.nakuhel.no/kalender
Semiaden: http://semiaden.no/

Vedlegg: Semiadens programhefte for 2019, med forbehold om endringer.  Programmet for 2021 er ikke ferdig ennå.  Geologieposten vil være ved post nr 3.

 

 
 

Drevet av iCagenda